Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
30.4.2007, Michal Učeň, recenze
Rostoucí prodejnost notebooků si vyžádala inovace i v periferiích. Kromě cestovních myší, chladicích podložek a miniaturních webkamer se na trh dostávají i produkty úplně nové, jako je i klávesnice s naklápěcím stojanem pro notebook Logitech Alto, která pomáhá snadnějšímu ovládání díky plnému počtu kláves a je zárukou pohodlnějšího používání notebooku.
Mirek21 (1) | 29.12.200721:37
mně se to zdá jako dobrej nápad.zdá se mi ale divný mít klávesnici tak nízko pod monitorem.mám klasický stolní pc a monitor samozřejmě ve výšce stojano monitoru.u notebooku s tímhle stojanem bych si asi vyhodil krční obratle nebo bych mě boleli ruce.můj dojem.kdyžtak někdo napište jestli to je naopak
Odpovědět0  0
Dr.Diesel | 21.6.200716:53
Neodolal sem a Alto si poridil. Prvni pocity naprosto dokonaly. Teda uplne prvni byl stejnej jako v testu. Notas nedrzi v tech zobackach.Ale da se oprit dole o klavesnici a nijak se nemrcasi.
Klavesnice jednim slovem kvalita. Pohodlna, ultraticha, multimedialni klavesy funguji bez jakekoli instalace, USB hub taky ok. Vzhled skvely, obrazovka notebooku vys je fakt vyborna. Uvidime, jak se osvedci po delsim pouzivani, ale prvni dojem opravdu udelat umi :­-­)­))
Odpovědět0  0
DreamerSPY (1) | 30.4.200722:15
Je Alto kompatibilni i s 17­" notebooky ?
Odpovědět0  0
soustruh (27) | 30.4.200710:21
zajimave je, ze autor porovnava premrstenou cenu 2700 za klavesnici s podstavcem s cenou za monitor, klavesnici a USB hub :­-­) myslim, ze srovnani Logitech Alta ­(2700­) s kvalitni klavesnici ­(250, a opravdu neprehanim­), USB hubem ­(200­) a cimkoli na podlozeni notebooku, co se vali kdekoli doma a ma nejakou estetickou hodnotu, by bylo relevantnejsi... v tom pripade to vychazi na 450 vs. 2700 :­-P

pokud uz byste porovnavali i cenu za novy monitor, tak nezapomente na to, ze by v kazdem pripade nabidl vyssi komfort prace nez miniaturni max 17­" displeje notebooku. rozhodne bych tedy jako zapor uvedl cenu ;­-)
Odpovědět0  0
AleXtreme (10) | 30.4.200715:53
S tímto naprosto souhlasím. Nevidím důvod proč doma používat toto, když stačí notebook postatvit na nějaký podstavec např. ze dřeva a připojit externí myš a klávesnici. A na práci v terénu to taky není vhodné, maximálně do kanceláře.
Odpovědět0  0
markII | 30.4.200722:47
...a nač kupovat nábytek. Bedničky od rajčat to taky vyřeší, nebo papírové krabice od banánů. Fakt je, že ono srvonání je přitažené za vlasy ale ALTO je stylový a funkční výrobek, který na trhu opravdu chyběl. NApříklad DICOTA nabízí svůj podstavec pod notebook vybavený USB rozbočovačem ­(včetně napájení­) v ceně kolem 1000 Kč. JEn že tomuto zázraku chybí ona snadná přenositelnost, diskrétnost, možnost jej téměř okamžitě složit a uložit na místo kde nebude zavazet apod. ALTO není výrobkem určeným pro nejširší masy, cena odpovídá kvalitě provedení, celkovému designu a cílové skupině. JEn tak naokraj ­- kterou klávesnici za 250 Kč považujete za kvalitni. Netvrdim, že existuje přímá úměra mezi cenou a kvalitou. To, že je něco drahé, neznamená že je kvalitní, ale že to platí i naopak...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.